Annons
Facebook

Välkommen till Birmasällskapet

12
RSS

Visitkort?

Publicerad den 8 October 2015 kl. 19:34 av varicella

Visitkort?

Vi behöver er hjälp att sprida budskapet om Birmasällskapet!


Birmasällskapet erbjuder alla birmauppfödare ett visitkort inför World Winner 2015. Kortet kommer vara tryckt på två sidor. Den ena sidan kommer att vara tryckt med Birmasällskapet och den andra sidan är till för er som uppfödare. Ni får själva välja vad och hur den skall se ut. Priset är 75 kr för 100 stycken kort. Korten kommer delas ut i Malmö lördagen den 24 oktober. Om någon ändå vill köpa dessa men inte kan närvara under World Winner tillkommer även fraktkostnader. Det är snabba puckar som gäller så anmälan måste inkomma innan fredag 9 oktober kl. 10.00.
Anmäl dig genom att kontakta oss på styrelse@birma.se
P.s vi hjälper till med utformningen om så önskas d.s

Birmaträff...

Publicerad den 5 October 2015 kl. 16:15 av agneta@shinseina

Jag har planerat att ha en birmaträff hemma hos mig den 19 november mellan 18- ca 21 Då jag är ambassadör för Örebro Län, så riktar mig i första hand till er som bor i Örebro och är medlemmar i birmasällskapet. Eller vill bli medlem Jag kan ta emot ca 10 personer.
Skicka PM/mail till mig om ni är intresserade. Vi kommer att ha fler birmaträffar på andra orter framöver

//Agneta Ehrenholm
se.shinseina@gmail.com


Chatt ikväll!!

Publicerad den 5 October 2015 kl. 10:43 av agneta@shinseina
Hej alla medlemmar!
Ikväll är det chatt! vi pratar birma mellan 20-21
Välkomna!!

Inför World Winner i Malmö

Publicerad den 5 October 2015 kl. 07:12 av Suzannes
Vi behöver ambassadörer till World Winner 2015

Vi behöver er hjälp att sprida budskapet om Birmasällskapet i Malmö på World Winner, eller med andra ord vi behöver få hjälp med att ha en A4-skylt samt lite material på taket till era utställningsburar. Självklart vill vi att ni även berättar om Birmasällskapet om någon frågar.
Mer information kommer finnas för er som ställer upp! Först till kvarn!
Anmäl dig genom att kontakta oss på styrelse@birma.se

Vill du ha visitkort till World Winner?

Birmasällskapet erbjuder alla birmauppfödare ett visitkort inför World Winner 2015. Kortet kommer vara tryckt på två sidor. Den ena sidan kommer att vara tryckt med Birmasällskapet och den andra sidan är till för er som uppfödare. Ni får själva välja vad och hur den skall se ut. Priset är 75 kr för 100 stycken kort. Korten kommer delas ut i Malmö lördagen den 24 oktober. Om någon ändå vill köpa dessa men inte kan närvara under World Winner tillkommer även fraktkostnader. Det är snabba puckar som gäller så anmälan måste inkomma innan torsdag 8 oktober kl. 10.00.
Anmäl dig genom att kontakta oss på styrelse@birma.se

En liten "BA-teaser"!

Publicerad den 25 September 2015 kl. 12:23 av varicella


En liten "BA-teaser"!

Snart kommer den till er kära medlemmar med "mat"-nyttigt innehåll.

Birma Aktuellt nr 2 som PDF

Publicerad den 25 August 2015 kl. 10:34 av varicella


Nu finns årets Birma Aktuellt nummer 2 som nedladdningsbar PDF-fil för våra medlemmar.
Det är bara att logga in under fliken "Medlemmar" och hämta den under "Ladda ner Birma Aktuellt".

För dig som inte är medlem men vill läsa vår tidning, fullmatad med allt som rör Birmakatten - http://www.birma.se/om-bis/bli-medlem.htm
Välkommen!!
/Redaktionen

Välkommen tillbaka från sommarledigheten!

Publicerad den 21 August 2015 kl. 09:45 av varicella

Vi vill göra en påminnelse om att Birmasällskapet ska medverka i programbladet för World Winner 2015. Vi har bokat en helsida, där halva sidan ska representera våra uppfödarmedlemmar med stamnamn.
Vi har några platser kvar och det är först till kvarn som gäller.
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till styrelse@birma.se, där du uppger ditt namn och stamnamn. Därefter får du mer information från oss. Priset är 100 kr och de pengar som blir över går till nästa års 40-års jubileum.

Sommarhälsning!!

Publicerad den 22 July 2015 kl. 10:31 av agneta@shinseina
 
Jag vill önska alla våra birmavänner en fortsatt bra sommar! Många av er har redan semester. Nu har jag börjat min... Det ska bli så spännande att få nya Birmaaktuellt i min hand. Jag har redan tjuvkikat 
Smiley widen är både snygg och har ett mycket bra innehåll!Bra jobbat alla i redaktionen.. Bra jobbat alla på redaktionen!!!  Under hösten får vi en ny skribent till tidningen Maria Silén (Storklevens Birmor) Styrelsen hälsar henne varmt välkommen!

Sen vill jag skryta med att vi har fått 37 nya medlemmar sen 1 mars. Vi har totalt ökat från knappt 300 medlemmar till 363 under 2015! Vi har också 603 gillare på Facebook  

Ha en skön sommar
Agneta Ehrenholm/Styrelsen


Birma Aktuellt på G

Publicerad den 8 July 2015 kl. 17:48 av varicella


Nu har Birma Aktuellt nr. 2 blivit inlämnad till tryckeriet och vi hoppas snart att den kommer ut till alla våra medlemmar.
Eftersom vi måste spara lite på tryckkostnaden det här året, kommer inte alla sidor vara helt i färg. Vi har valt att presentera omslagen, bildgalleriet, titelkatterna och årets nykomling i färg. Resterande sidor kommer att vara i svart/vit. Senare kommer det även det här numret att finnas som en PDF, tillgänglig för nedladdning till alla medlemmar. Den kommer att vara helt i färg!
Nu hoppas vi att ni ska få en kommande trevlig "birma-sommar-läsning" i form av Birma Aktuellt!

Visst vill du vara med?

Publicerad den 1 July 2015 kl. 22:00 av Suzannes
Vi har beslutat att medverka i programbladet för World Winner 2015 med Birmasällskapet och har bokat en helsida. Vi tänkte att det kunde vara kul om flera av våra uppfödarmedlemmar -med sina stamnamn- är med på en halvsida.

För att vara med anmäler du dig genom att skicka ett mail till styrelsen@birma.se med ditt namn och stamnamn så återkommer vi med mer information. Priset för att vara med är 100 kr. Blir det pengar kvar så kommer dessa gå till nästa års 40-års jubileum.

Så passa på och anmäl och visa upp dig och din uppfödning!

Hälsningar
Styrelsen
12

Galleri

 
Bilden kommer från bildgalleriet.

Senaste från forumet

Skrivet av AnnikaM
24 September 2015 kl. 20:11
Skrivet av Canidia
24 September 2015 kl. 19:15
Skrivet av AnnikaM
24 September 2015 kl. 14:36
Läs mer i forumet. RSS