Annons
Facebook

Välkommen till Birmasällskapet

1
RSS

God Jul önskar Styrelsen

Publicerad den 6 December 2014 kl. 10:14 av Lena Nordström

Birmasällskapets Styrelse önskar God Jul!

Det är glädjande nog så att vi kommer att få en ny styrelse 2015 då det finns flera förslag på de olika funktionerna! Visst, vi saknar medlemmar på några funktioner men det ser ut som valberedningen kan fylla dessa också. Detta innebär att vi flyttar årsmötet till den 28:e februari och för att kunna rösta på årsmötet så ska du ha betalt medlemsavgift senast 31 januari. Som vanligt avslutar vi konton för icke betalande medlemmar omkring den 10:e februari. Mer information om årsmötet på hemsidan och i nästa Birma Aktuellt som precis håller på att färdigställas denna helg.

Vi önskar er alla en trevlig helg med en bild jag fått av Lennart Claesson för ett antal år sedan. Han illustrerade bland annat inför vårt 30-årsjubileum men detta är ett julkort jag en gång fick.

 

Lena Nordström, ordförande, och styrelsen

God Jul

Årsmötesinformation

Publicerad den 8 December 2014 kl. 20:10 av Lena Nordström

Information om årsmöte, valberedningsadress, valbara funktioner, föreslagna personer på olika funktioner med mera finns nu under menyvalet OM BiS och sedan Årsmöte. Här finns länkar till blanketter etc. Även under menyfliken LÄSVÄRT och sedan Blanketter finner du aktuella blanketter beträffande Årsmötet.

Inom kort kommer också olika presentationer att finnas. Glöm inte att valberedning@birma.se gärna får flera förslag på valbara funktioner.

Styrelsen

Birma Aktuellt nummer 4

Publicerad den 21 November 2014 kl. 10:50 av Lena Nordström

Vi beklagar att Birma Aktuellt var sen denna gång men snart kan ni glädjas åt ett nytt nummer och en förening som verkligen ser ut att leva vidare!

Någon som skriver något kul för Birma Aktuellt som snart ska gå i tryck? Skicka ditt bidrag till birma.aktuellt@birma.se Vi kommer att ha ett smått otroligt och fantastiskt ”hemma hos” reportage i kommande nummer. Men som det oftast har varit, vi saknar julbilder! Skicka gärna in julbilder på just dina katter. Skicka dem till galleri@birma.se

 

Glöm inte heller att skicka in bilder på dina titelkatter till titelkatt@birma.se

 

Sista datum för bilder mm. till detta nummer: 1 december

 

Redaktionen, Lena & Larzan


1

Galleri

 
Bilden kommer från bildgalleriet.

BIS frågar

För två år sedan frågade vi om du brukar ge din katt julklapp. Hela 138 stycken skrev att det brukar dom göra! 41 stycken skrev nej. Hur ser det ut för er detta år?

Visa resultat

Senaste från forumet

Skrivet av Lena Nordström
6 December 2014 kl. 16:43
Skrivet av Gäst: Inger J.
30 November 2014 kl. 06:59
Skrivet av Gäst: Lisa Andersson
29 November 2014 kl. 21:59
Läs mer i forumet. RSS

Kommande aktiviteter

28 February 2015 kl. 14:00
Se fler aktiviteter.